Hemsida  Etusivu  Русский  In English  بالعربي  لە كوردى
× Etusivu    Hemsida    Русский    In English    بالعربي    لە كوردى Yritys Osaamisemme Henkilöstö Ajankohtaista Yhteystiedot ⒺLakimies
☰ Navi

Yritys

Img

Tausta

Toimintamme on alkanut Turussa toiminimenä vuonna 2006 ja se on eriytetty omaksi yhtiökseen vuonna 2012. Olemme historiamme aikana hoitaneet enimmäkseen yritysten ja muiden organisaatioiden sekä yrittäjien lakiasioita. Toki olemme vuosien varrella jossain määrin hoitaneet myös yksityishenkilöiden toimeksiantoja. Asiakkaita meillä on ollut myös muualta kuin Varsinais-Suomesta.

Toiminta

Jatkamme edelleen samalla tiellä yrittäjävetoisesti. Toimintamme painottuu ensisijaisesti yritysten ja yrittäjien lakiasioihin. Sopimus-, yhtiö-, vero- ja immateriaalioikeus sekä työoikeus ovat ominta alaamme.

Osallistumme säännöllisesti koulutustilaisuuksiin ja pidämme ammattitaitoamme yllä. Huolehdimme luonnollisesti siitä, että täytämme lain asettamat vaatimukset kouluttautumisen suhteen, mutta kouluttaudumme myös vapaaehtoisesti. Pidämme myös huolta terveydestämme, jotta jaksamme omaksua uusia asioita ja tehdä työt huolellisesti.

Toimistomme henkilökunta harrastaa säännöllisesti liikuntaa.

Toimistomme koosta huolimatta olemme hoitaneet ja pystymme tulevaisuudessakin tarvittaessa hoitamaan laajoja toimeksiantoja.